…din dragoste pentru om
Header

Eveniment ORA DE DAR

March 21st, 2013 | Posted by Ramona in News

ASOCIATIA COMPLEX CARE

Daca intr-o zi 8 ore lucrezi, aproape 2 ti le petreci mancand, 8 ore dormi, o ora o petreci in trafic, alte cateva ore pe net, care este ora ta in care daruiesti?
Evenimentul te indeamna sa-ti creezi propria ORA DE DAR, in care sa-ti indrepti interesul catre a darui, a ajuta, a sustine pe cei slabi, cu nevoi speciale. Te asteptam alaturi de noi, in data de 6 aprilie 2013, la ora 10.30, pentru a imbratisa un stil de viata in care “a darui” sa devina o obisnuinta. Ia cu tine un mic dar, constand in haine, jucarii, carti, rechizite sau bani, pentru micutii ingerasi de la Orfelinatul Sf. Iustina din Manastirea Marcus. Toate darurile voastre le vor oferi un zambet de Paste si le vor lumina copilaria. Singur nu poti. Impreuna putem sa ajutam si sa ne ajutam sa devenim mai buni!

Mesajul ingerasilor care au nevoie de ajutorul dumneavoastra este: “Suntem 11 copii care suntem crescuti la manastire. Am fost abandonati de parinti sau pur si simplu, cei care ne-au dat viata nu au avut posibilitatea sa ne tina langa ei. Ne rugam mereu la Maica Domnului sa-i trimita în cale Maicii Serafima, cea care ne este mama si tata, ajutoare îngeresti dar si oameni cu suflet mare care s-o sprijine prin mici donatii contribuind astfel la cresterea noastra.” Mai multe despre povestea vietii lor puteti citi chiar pe blogul acestora:

http://ingeriidelamanastire.blogspot.ro

Alaturi de noi, pentru a ne sustine cauza, se vor afla Oana si Viorel Lis, creatorul de moda Dyandy, When Violin meets  Guitar (Cristi Horia si Emilian Florentin Gheorghe) Yvonne, Mr. M, Etajul 11, Andrei Leonte, trupa Ro’Se si multe alte personalitati ale show bizz-ului romanesc, actori, personalitati din televiziune si lumea politica.

Artistul Alexandru Neagu, din trupa Ro’Se va dezvalui in premiera incredibila lui poveste de viata, iar Andrei Leonte ne va onora cu prezenta sa carismatica si ne va oferi un minunat moment muzical. Tot cu acorduri muzicale de suflet, ne vor incanta si diafana suedeza Elina alaturi de Alex, adica impreuna trupa Ro’Se, iar  fetitele din ansamblul Joy To Dance, vor avea cateva momente de dans minunate.

Totul in deosebita atmosfera a restaurantului Satya, avand alaturi pe reprezentantii Asociatiei de binefacere “Sf Iustina” si Maica Stareta Serafima, care ne vor povesti despre cele 11 fetite si ne vor inmana invitatii la concertul pe care acestea il vor sustine la Biblioteca Nationala in data de 26 aprilie, alaturi de corul Manastirii Radu Voda, ce isi vor lansa noul album de muzica psaltica. Fetitele de la Manastirea Marcus vor fi prezente la eveniment pentru a se bucura alaturi de noi de darurile pe care le-am pregatit.

Daca ti-a placut, distribuie mai departe si invita-ti prietenii la eveniment. Suntem convinsi ca fiecare are acasa o jucarie, o carte sau o hainuta pentru a o darui, cu ocazia Pastelui. Sau contribuie direct cu o suma modica la urna mobila. Banii stransi, precum si obiectele, vor merge catre orfelinatul Manastirii Marcus. Persoanele ce nu pot participa la eveniment, dar doresc sa ajute acesti copii, pot dona bani in contul Asociatiei de binefacere Sf. Iustina.

Gazda evenimentului: Satya Restaurant&Ceainarie   

O atmosfera deosebita, un local decorat in stil oriental, cu masute joase din lemn exotic si pernute marocane. Ceainaria Satya este, pe langa taramul ceaiurilor exotice, spatiul ce gazduieste periodic evenimente precum conferinte spirituale, workshop-uri de dezvoltare personala, seri cultural-artistice de dans, teatru sau poezie, ateliere si cursuri saptamanale (dans, pictura mandale, frumusete, etc)

 

 

 

 

 

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.