…din dragoste pentru om
Header

ROCK Wheel Festival

September 9th, 2013 | Posted by Ramona in News

postRWF3s1Asociatia Complex CareASOCIATIA COMPLEX CARE, in parteneriat cu ASOCIATIA MOTO INCEPATORI, va fi prezenta la festivalul ROCK WHEEL, din data de 27-29 septembrie, la Aerodromul Comana, unde motociclisti din toata tara sunt asteptati la distractie si nu doar!

Se vor organiza concursuri, in care cei care doresc isi vor putea etala abilitatile de pilotaj pe motocicleta personala – mers incet, slalom, burnout, skandenberg si enduro. Motocicletele devin vedete in concursurile care premiaza cea mai frumoasa si cea mai zgomotoasa motocicleta. Pentru concursurile de burnout si zgomot, firme specializate vor asigura pneuri adecvate si masuratori sonometrice.

Atât sâmbata, cât si duminica se vor tine cursuri de prim ajutor deosebit de utile pentru motociclisti, unde participantii vor primi explicatii detaliate de la personal calificat si vor putea exersa tehnici si manevre care le-ar putea salva viata atât lor, cât si colegilor de drum. Ei vor beneficia de manevre de recuperare medicala, masaje, kinetoterapie si fizioterapie, asigurate de membrii Asociatia Complex CareAsociatiei Complex Care.

Asociatia Complex CareAsociatia Complex Care ofera, pe tot parcursul festivalului consultatii de specialitate pentru toti participantii,in legatura cu problemele de sanatate generate de traumatismele cauzate de accidentarile survenite pe parcursul mersului cu motocicleta, precum si posibilitatea de a face tratament de recuperare in Clinica de Ozonoterapie Vitan, iar in timpul evenimentului le oferim masaje terapeutice, kinetoterapie si fizioterapie, precum si cursuri de preventie a traumatismelor vertebro-medulare in caz de accident, cursuri de igiena posturala si cursuri de profilaxie generala a bolilor asociate mersului cu motocicleta (spondiloza cervicala, hernie de disc, sindrom de tunel carpian, atroza precoce).

In prima parte a zilei de sâmbata, motociclistii sunt asteptati sa doneze sânge in scopuri caritabile. Recoltarile vor fi facute de Asociatia React, care va aduce la fata locului un car mobil de recoltare de ultima generatie.

De asemenea, se va organiza o licitatie cu scop caritabil. Vor fi licitate tricouri pictate manual cu teme moto, iar suma stransa va fi donata unor cazuri speciale de copii bolnavi. (CAZUL ANA-RUT)

Pe intreg parcursul festivalului, motociclistii prezenti vor putea profita de ofertele distribuitorilor de motociclete noi si second-hand, echipamente, accesorii si consumabile moto, precum si ale atelierelor de service moto in zona de expozitie.

Linkuri utile: Eveniment ROCK WHEEL FESTIVAL, Asociatia Moto Incepatori

Banii stransi la eveniment vor fi donati pentru a o ajuta pe ANA RUT:

Require Flash player

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.