…din dragoste pentru om
Header

Proiecte

Proiecte voluntariat
 1. Sa nu ne uitam valorile! Voluntari care vor lua in ingrijrie unul sau doi intelectuali pensionari, de care se vor ocupa prin vizite bisaptamanale ( identificarea nevoilor, asistenta privind plata facturilor, efectuarea de cumparaturi, igiena personala, socializare, etc)
 2. Voluntariat pentru persoanele cu dizabilitati, nedeplasabile.
 3. Voluntariat pentru ajutorarea copiilor si tinerilor cu dizabilitati fizice, dar cu potential intelectual mare, pentru insertie sociala, formare profesionala si integrarea in domeniul muncii, recunoasterea si dezvoltarea abilitatilor artistice.
 4. Voluntariat pentru sprijinirea persoanelor varstnice, ramase singure: identificarea nevoilor, asistenta medicala specializata, socializare, igiena personala, ajutor menaj.
 5. Evenimente ce au ca scop atragerea de donatii pentru persoanele aflate in nevoi speciale:  centre de plasament, azile de batrani, cazuri sociale, persoane ce au nevoie de finantari pentru interventii medicale speciale, orfelinate, asistenti maternali, etc
Alte proiecte ale Asociatiei Complex Care
 1. Crearea unui model de ingrijiri la domiciliu si impunerea unui standard de calitate in ingrijirile la domiciliu.
 2. Cursuri de formare in diferite profesii socio-medicale;  cursuri de educatie continua, pentru initierea si formarea echipelor care doresc sa dezvolte un serviciu de ingrijire la domiciliu;  programe de formare de formatori in domeniul ingrijirilor integrate, multidisciplinare;  elaborarea de ghiduri,  standarde si protocoale pentru promovarea si aplicarea ingrijirilor integrate la diverse nivele ale asistentei medicale si sociale.
 3. Infiintarea unui spital de recuperare, neurologica, postatraumatica, postchirurgie plastica, cu abordare holistica. Spitalul va detine departamente ultraspecializate, de recuperare in patologia de coloana vertebrala, departament posturologie, departamentul de recuperare a mainii, etc.
 4. Infiintarea unui centru de zi care sa asigure baza logistica de implementare si dezvoltare a noului tip de îngrijiri integrate si multidisciplinare
 5. Infiintarea unor centre de permanenta pentru ingrijirea si recuperarea medicala complexa a diverselor categorii de pacienti: varstnici, persoane cu nevoi speciale, persoane aflate in stadiu terminal, etc.
 6. Sprijinirea refacerii retelei balneare romanesti si promovarea turismului balnear romanesc.
 7. Crearea unor centre de zi de consiliere psihologica si juridica a persoanelor abuzate si asigurarea ajutorului pentru reintegrare sociala.